torstai 13. heinäkuuta 2017

Taistelu lukija(ssa)sta


Oman yksityisen lukumaratonini dilemma: käsissäni on kaksi todella hyvää, koukuttavaa kirjaa. Minä onneton menin aloittamaan kumpaakin (Jos nyt ihan vähän lukaisen ja tutustun!). Olen nyt kahden kirjan loukussa, enkä osaa päättää kumpaan keskittyisin. Aluksi koin piston sydämessä ja alkoi lievästi mietityttämään. Jo arpaakin heitin kehiin.

Päädyin nyt tässä onnellisessa pulmatilanteessa kuitenkin siihen, että annan kirjojen (Kate Atkinsonin Hävityksen jumala ja Asko Sahlbergin Pilatus) viedä. Luen niitä rinnakkain ja sen verran kerrallaan kuin tuntuu. Tiedän, että tämä on monen mielestä varmasti hulluutta, mutta lomalainen sanoo: "Antaa mennä tällä kertaa näin!"

P.S. Lukeminen on niin ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Ei ole hulluutta! Sitten kun on meneillään viisi kirjaa samanaikaisesti niin ehkä voidaan puhua hulluudesta... Luen aina useaa kirjaa rinnakkain, vaihtelen niitä sitten kulloisenkin mielentilan mukaan. /Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, etten ole yksin! Tämä on minulle melko uusi ilmiö, mutta lukeminen "Tänään haluan tätä, huomenna tuota"-periaatteella tuntuu jotenkin ihanan vapauttavalta. Viisi kirjaa kerralla on jo kunnioitettavaa!

      Poista