sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kevään valo paljastaa jäätävän korkeat kirjapinot


Kun aurinko alkaa paistaa, paljastuu karu totuus kotona. Pölyn lisäksi selviää, että olen hamstrannut luettavaa valtavan määrän. Minulla on kirjoja mielessä, koneella ja pöydillä suurissa pinoissa. Kirjaston järjestelmässä varauksia on vaikka millä mitalla. Ihanaa luettavaa pitkiksi ajoiksi. Ehkä liikaakin. Onko kellään muulla tällaista hamstrausongelmaa? 

Minulla on kesken nyt kaksi kirjaa rinnakkain. Toista luen pieniä pätkiä silloin tällöin, toista ahmin enemmän ja hartaammin. Mielessä on jo pitkä lista, mitä lukisin seuraavaksi.

Olen yrittänyt lukea ja saada tuntumaa e-kirjoihin paremmin viime aikoina, mutta on pakko myöntää, että pidän painetusta kirjasta mediana enemmän. Pinoja tulee löytymään siis jatkossakin, vaikka olen päättänyt etten painettuja kirjoja enää yhtä paljon hanki itselleni. E-kirjoja olen antanut itselleni luvan hankkia myös omaksi. Hukun muuten kirjoihin, joten lainattu kirja, paras kirja. 

Ihana lukukevät tulossa! Vuoden paras aika minulle. 

6 kommenttia:

 1. Mä olen yrittänyt hillitä lainaamista kun oma kirjasto pursuaa lukemattomia... (; Mukavaa lukukevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hyvä ajatus. Minullakin kirjahyllyssä vaikka kuinka paljon luettavaa. Mukavaa lukukevättä myös sinulle!

   Poista
 2. Kevään valo paljastaa pölyn kyllä liian hyvin :D Ja jotenkin tuntuu että sitä kertyisikin enemmän. Siitä on 1,5 viikkoa kun tyhjensin imurin ja tänään kun imuroin näytti että se on kohta taas täysi! Ei sitä yleensä kovin usein tarvitse tyhjentää. :D Tällä hetkellä ei ole pahemmin kirjoja kesken, eikä kirjastolainojakaan - mutta siihen tulee luultavasti muutos kun kirjaston remontti on pian valmis. En tiedä miksi, mutta kirjojen varaaminen ja nouto tuntuu jotenkin vaivalloiselta, vaikka ei kai siitä oikeasti vaivaa ole. Tykkään vaan pyöriä hyllyjen välissä ja tehdä niitä herätelainauksia. E-kirjoissa sama homma, ei oikein suju. Painettu kirja on niin paljon parempi.
  Ihana kuva ja kiva postaus! :) /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ne lämmittävät aina mieltä! Harhailu hyllyjen välissä on aivan mahtavaa, ehkä jopa paras tapa hankkia kirjoja mielestäni ;) Olen aivan pienestä tytöstä lähtien rakastanut kirjastoja ja hyllyjen välissä harhailua. Ihanaa lukukevättä sinulle!

   Poista
 3. Hamstrausongelmia täälläkin... Ihan liikaa kirjastolainoja ja vielä enemmän varauksia, joita putkahtelee liian nopeasti kirjastoon noudettavaksi. Toisaalta on ihan mukava että on paljon luettavaa. Yleensä minullakin on monta kirjaa luettavana yhtä aikaa, ja mm. tuo Haudattu jättiläinen odottaa lukemistaan tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä kivaa! Pinot tuskin loppuvat ja hyvä niin! Haudattu jättiläinen odottaa vielä minullakin.

   Poista