perjantai 25. marraskuuta 2016

Fantasiaa elämäänLinnanmäki, syksy 2016

Kaipaan uutta, jännittävää, laadukasta, mukaansatempaavaa, aikuisille suunnattua fantasiakirjallisuutta luettavaksi. Onko ehdottaa jotakin sarjaa tai yksittäistä teosta? Fantasia on lapsuuteni ensirakkaus, mutta en ole vuosiin löytänyt genrestä uutta, vaan jumittunut vanhoihin tuttuihin. 

Mielelläni otan vastaan ehdotuksia loputtomaan (kasvavaan) listaan. Nyt juuri meneillään Haruki Murakamin novelleja, ja tänään sain käsiini Elena Ferranten teoksen Loistava ystäväni. 100-kirjaa haasteessa vuorossa takavuosien kirkas tähti Da Vinci -koodi. Luettava ei hetkeksi lopu, mutta mielelläni silti hamstraan lisää.    


Linnanmäki, syksy 2016

4 kommenttia:

 1. Vitsit, minäkin olen huono lukemaan fantasiaa, enemmänkin kyllä voisi lukea. Tykkäsin tosi paljon noin vuosi sitten lukemastani Siri Pettersenin Odininlapsesta (trilogian ensimmäinen osa). Se sopii niin nuorille kuin aikuisillekin. Lainasin toisen osan vastikään kirjastosta, jospa ehtisin lukea sen pian.

  Onko Bill Willinghamin Fables-sarjakuva sinulle tuttu? Suosittelen myös sitä. Aika hurja, ei siis todellakaan mitään lasten sarjakuvaa. Eikä lopu heti kesken, sitä on parikymmentä osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Pistän korvan taakse! Erityisesti tuo sarjakuva alkoi kiinnostamaan.

   Poista
 2. Patrick Rothfuss: Tuulen nimi (osa 1) ja Viisaan miehen pelko (osa 2), trilogia tuosta on tulossa. Oli pitkästä aikaa ensimmäinen tosi, tosi hyvä uusi fantasiasarja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon näistä vinkeistä! Jotenkin on ollut sellainen olo, etten löydä itse mitään kovin hyvää.

   Poista