tiistai 3. joulukuuta 2019

Huhuu blogi!

Katosin. Kyllä. Tämä harmittaa, ja siitä pahoittelut.

Syy on kuitenkin hyvä. Vietän vauvavuotta pienen tyttöni kanssa, mutta lukemista en ole jättänyt. Päinvastoin tämä vuosi on ollut aivan erinomainen lukuvuosi, joka on pitänyt sisällään aivan poikkeuksellisen hienoja helmiä. Niistä myöhemmin.

Olen miettinyt pitkään, hautaisinko tämän blogin lopullisesti, mutta en sitä tee. Minusta ei ole Instagramin kuvaviidakkoon, eikä tarvetta videoihin. Pidän blogien pitkistä teksteistä, vaikka välillä tuntuu, etten pysty omissa teksteissäni haluamaani yksityiskohtaisuuteen. Arvostan kuitenkin syvällistä kirjoihin pureutumista ja kirjoitettua muotoa.

Miksi sitten on tarve jakaa lukemaansa? Eihän kirjoituksiani moni lue. Olen päätynyt siihen, että tämä on lukupäiväkirjani. Jos joku nämä tekstit löytää, hyvä niin. Ilman tätä blogia lukemani ikäänkuin hukkuu päässäni massaan, jää muistojen hämärään. Kirjoittaminen tekee lukemastani merkityksellisemmän. Toki tilastoin Goodreadsiin, mutta mitään kovin syvällistä en sinne saa aikaiseksi.

Annan siis tälle blogille uuden mahdollisuuden, ja uusi vuosikin lähenee jälleen. Ihanaa taas pureutua lukemaani täällä. <3

6 kommenttia:

  1. Onnea vauvan syntymän johdosta ❤️

    Ei minustakaan ole Instagramiin. Tarvitsen kirjabloggauksia, joita voin lukea. Siksi olen haikeudella seurannut, kun kirjabloggaajat siirtyvät instaan. On kiva verrata ja lukea mitä muut ajattelevat samasta kirjasta. Ja hyviä lukuvinkkejä saa blogikolleegoilta.
    Itsekin pidän omaa blogia lukupäiväkirjana.

    Kiva kun tulit takaisin <3

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin!

    Minullekin blogi on ennenkeaikkea lukupäiväkirja. Pidän myös siitä miten tämä lukuharrastus on tullut paljon aktiivisemmaksi kun pidän blogia. Nyt en enää "lueskele" vaan ihan oikeasti harrastan kirjallisuutta! Ja se on aina juhlahetki kun joku sattuu eksymään blogiini :) /Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on! Aina ilahtuu jokaisesta kommentista - kuten tästä sinunkin lähettämästäsi! <3

      Poista
  3. Paljon onnea vauvan johdosta! Ymmärrämme kyllä, miksi et ole aktiivisesti täällä blogimaailmassa, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi. Hyvää joulunalusaikaa koko perheellesi!

    VastaaPoista